שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/11/2003 | 19:30 | מאת: אורית

שלום אני סטודנטית לעיצוב תעשייתי ואני עורכת מחקר על ילדים ועמדות מחשב איך הם יושבים על העמדות מהן הבעיות אשר גורמים לנזקי גוף: צורות ישיבה לא נכונות וכו, איפה אפשר למצוא חומר כתוב על הנושא של ישיבה על עמדות מחשב וילדים וצורת ישיבה נכונה או לא נכונה , אשמח לעצה

21/11/2003 | 18:46 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

הנושא בו את עוסקת נקרא ארגונומיה אבל ארגונומיה עוסקת במצבי עבודה של מבוגרים ואיני זוכר שנתקלתי אי פעם בדיון על ארגונומיה של ילדים. יש לך הזדמנות להיות חלוצה בשטח.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים