פרקי ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/11/2003 | 22:15 | מאת: מיכל

ד"ר שלום רב! בני בן ארבעה חודשים. בא.ס שנעשה לו בגיל 6 שבועות נאמר לי שיש בעיה בפישוק (לא ממש הסבירו לי) ושאלך לאורטופד. הוא עשה גם כן א. ס. ואמר שהכל תקין, אך כדאי לחתל בשני חיתולים. אני עושה זאת כבר חודשיים אך לא יודעת אם זה טיפול מספיק. האם יש לך המלצות נוספות וכן, האם יש לך מרפאה אליה אוכל להגיע עם בני? בתודה רבה מראש.

21/11/2003 | 10:14 | מאת: דר דולב דניאל

שלום רב יכול להיות שלבן שלך אין בעיה קרוב לודאי .כדי להיות בטוחה תבקשי ביצוע סונר פרקי ירכיים או תעברי עם הילד בדיקה חוזרת אצל אורטופד בהקדם

29/11/2003 | 21:18 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

בדיקת האולטרהסאונד אמורה להיות החלטית אך איכותה תלויה מאד ביכולת הטכנית של המבצע. טיפול עלידי שני חיתולי בגיל 4 חדשם איונשווה כלום . במיד שיש ספק לגבי טיב בדיקת האולטרה סאונד כדאי לעשות צילום של מפרקי הירכיים מה שיתן תשובה סופית

מנהל פורום אורתופדיית ילדים