כפות רגלים פונות כלפי פנים.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/11/2003 | 20:28 | מאת: ריטה

בתי בת 10 חודשים. כפות רגליה פונות כלפי פנים. הבנתי מתשובותיך לשאלות אחרות, שאין מה לעשות עד גיל 7-8. האם יש איזה טיפול שכן יכול לעזור לבעיה זו? גבס? נעלים מיוחדות? בגיל 7-8 אם בעיה זו לא תפתר, מה עושים ? תודה

21/11/2003 | 18:44 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין טיפול טוב. יש הרבה טיפולים שלא עוזרים או מזיקים. בגיל 7-8 אם יש צורך מתקנים את הדפורמציה בניתוח.

09/02/2004 | 14:45 | מאת: מריאנה

שלום דר' המחברת: מריאנה בתי כמעט בת 3 שנים. כפות רגליה פונות כלפי פנים. לקחתי אותה לרופא אורטופד בדק אותה רק בהליכה קצת ואמר שאין לה כלום אבל תמיד שהיא הולכת הרבה אנשים מעירים לי שיש בעיה בכפות רגלים שלה שהם פונות כלפי פנים. גם אני רואה את במיוחד שהיא נועלת נעליים או מגף האם יש לבעיה הזאת פתרון או טיפול כלשהו בגיל כזה תודה מראש מריאנה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים