נעליים גדולות מדי?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/11/2003 | 11:14 | מאת: ליאת

שלום, רציתי לשאול את השאלה הבאה - קניתי לבתי בת השש, נעליים של DR STEP (נעליים באיכות גבוהה). נראה כי המידה שהיא צריכה היא 31, אבל קניתי לה מידה 32 (היא לא היתה איתי בזמן הקנייה). הנעל אכן נראית גדולה במידה או מידה וחצי עליה, אבל היא טוענת שהנעל מאוד נוחה ולא מוכנה לחכות עד שהיא תגדל בעוד מידה... השאלה היא האם יכול להיגרם נזק מנעילת נעל (באיכות גבוהה) כשהיא גדולה מדיי?

12/11/2003 | 07:51 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אם כף הרגל אינה "נוסעת" בתוך הנעל, אין בעיה ואפילו עדיף נעל גדולה במספר עד מספר וחצי מזה של כף הרגל.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים