תמיכת גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/11/2003 | 14:16 | מאת: יעל

שלום רב, הבת שלי בת שנה ועשרה חודשים והשבוע העברנו אותה למיטה חדשה, ממיטת תינוק למיטת יחיד. יש לי ההרגשה כי המזרון קשה מדי, בחנות לרהיטי ילדים בו קנינו את המיטה סיפקו לנו "מזרון סנדוויץ אורטופדי" שהנו מזרון המורכב מספוג רך באמצע ומשני צדדיו מספוג קשיח יותר לתמיכה קשיחה לגב. האם תמיכה קשיחה לגב לילדה בגיל זה עדיפה מתמיכת גומי אוויר שמשנה את צורתו לפי משקל הגוף? האם בגיל שלה אני יכולה לתת לה לישון עם כרית או עדיף לחכות?

08/11/2003 | 22:24 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

תינוקות ישנים על כל דבר וזה ממש לא משנה להם. אשר לכרית -בגלל הגודל היחסי של הראש תינוקות אינם זקוקים לכרית

מנהל פורום אורתופדיית ילדים