כסא בטיחות או סלקל בגיל 0

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/11/2003 | 09:49 | מאת: אביטל

שלום, אני מתלבטת בשאלת קניית כסא בטיחות או סלקל לתינוקת שעתידה להגיע. ישנם כסאות בטיחות שמתאימים לטווח רחב של משקל - 2.3 עד 18 ק"ג כמו אוונפלו מדליון שמוצג בלינק הבא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1362755 בהשוואה עם כסאות מסוג סלקל שמתאימים לטווח גילאים יותר קצרים, נראה שכסאות הבטיחות הם פחות מרופדים. האם עבור תינוקות בחודשים הראשונים לחייהם, זה מהווה בעיה מבחינה אורטפודית ? הן מבחינת שימוש יומיומי והן מבחינת ההגנה במקרה של תאונה. תודה.

08/11/2003 | 22:21 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

מושב הבטיחות נועד לילדים המסוגלים לשבת ואינו מתאים לילדים מתחת לגיל 8-6 חדשים. בגיל צעיר יותר משתמשים בסלקל אותו מניחים הפוך לכוון הנסיעה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים