שרון פיסוק בת שנה וארבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/10/2003 | 20:29 | מאת: שרון

ד"ר שלום רב, שכנתי שהיא אחות מוסמכת טריה - ראתה את ביתי בת השנה וארבע הולכת ולפתע היא אומרת לי יש לה צורת או ברגליים כוונתה לפיסוק, לדעתי אם יש פיסוק אז הוא קל מאוד אני לא מוטרדת מכך אך היא טענה שכדי לבדוק ושאורטופד כן יהיה מוטרד, מה דעתך, אני יודעת שזו תופעה די נפוצה ושזה מסתדר מעצמו, מה הטפול המוצע בדרך כלל? תודה

28/10/2003 | 23:21 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

ברכיים עקולות (רגלי O )בגיל זה זה עניין שכיח מאד. בעיה -כן או לא זה עניין של מידה ומידה זה עניין של מדידה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים