c .p

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/10/2003 | 17:27 | מאת: מיכל

בני בן ה 4 נולד { שנלוד פג שבוע 27}סובל מהמיפלגיה בצד שמאל של הגוף מצב הרגל טוב הטווחים שמורים יפה לאחר ניתוח הארכת גיד אבל היד במצב לא טוב ישנה התקצרות טווחים אין תנועה סיבובית של מפרק כף היד שאלתי היא האם נתן לבצע ניתוח להארכת היד ולביצוע תנועה סיבובית או האם ניתן להזריק את הבוטקוס ליד כדי להוריד את הטונוס

24/10/2003 | 19:44 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

הדבר האחרון שתרצי לעשות הוא להאריך את היד בנווכחות שיתוק שרירים ספסטי. אשר לטיפול בבוטוקס הוא בר ביצוע אך דורש ניסיון וידע.

25/10/2003 | 08:35 | מאת: מיכל

בהתאם לתשובתך מדוע לא כדאי לבצע ניתוח להארכת היד?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים