והנה התשובות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/10/2003 | 11:38 | מאת: סיגל

זו איננה תשובה!!!! לאחר חיפוש מאומץ בעזרת חברה רופאת ילדים (שענתה לי בכנות בתחילה שאין לה מושג) התבררו הפרטים הבאים: א. בשום פנים ואופן לא מזרן קפיצים. ב. הטוב ביותר הוא מזרון ספוג (מספיק בהחלט) או ספוג מעורב עם לטקס. ג. ישנן 3 דרגות קושי חזק, בינוני וחלש המומלץ - הוא בינוני. ד. מקור המידע: פיזיוטרפיסטית במחלקת ילדים בביה"ח שבו עובדת חברתנו. חבל שלא קיים עניין בקרב הרופאים להתעדכן בשאלות חשובות ויומיומיות כגון אלה או לפחות ההגינות המינימאלית מצדם להודות שאינם יודעים ולהפנות למקור מידע מוסמך. מקווה שעזרתי סיגל

22/10/2003 | 21:41 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא עזרת בכלום התשובה שהבאית מצוצה מן האצבע ואין לה שום בסיס מדעי. השיקולים בעניין מזרון קשורים לכדאיות כלכלית ותחזוקתית ואין להם שום קשר עם בריאות הילד.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים