הליכה מאד מאוחרת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/10/2003 | 11:20 | מאת: אהוד

בני בן השנה ושמונה חודשים עדיין לא הולך, למרות שלאחרונה החל ללכת מספר צעדים לבד לאורך של מטרים ספורים. התיעצנו עם אורטופד לפני כשלושה חודשים שטען שהכל תקין אצל הילד, וכך גם פיזיוטרפיסטית שלא המליצה על טיפול ותרגילים וטענה שמדובר בגמישות יתר. בכל זאת אנו עדיין לא שקטים, וגם רואים שהדבר מאד מפריע לילד כשהוא בסביבת ילדים אחרים. מה אתה ממליץ לנו לעשות ? תודה מראש

20/10/2003 | 12:20 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

העזרו בסבלנות

21/10/2003 | 09:22 | מאת: אהוד

תודה על תשובתך המהירה. האם בנוסף לסבלנות יש להעזר גם בפיזיוטרפיסטית? האם לילד עם גמישות יתר מומלץ לבצע תרגילים באופן שוטף גם ללא קשר להליכתו ? תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיית ילדים