קרע בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/09/2003 | 12:20 | מאת: מ-צ-7

שלום אני בת 16 ולפני שבוע סובבתי את הברך בשיעור ספורט. הלכתי לאורתופד והוא אמר שיש לי קרע בברך. מה שרציתי לשאול זה מתי זה אמור לעבור לי? בן דוד שלי חובש בצבא והוא אמר לי שבדר"כ קרע מחלים אחרי שנה-שנה וחצי. קשה לי ללכת, זה אומר שבמשך שנה-שנה וחצי אני אצלע? אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא תודה!

29/09/2003 | 12:31 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

יש כל כך הרבה דברים שיכולים להקרע בברך שאמירה כמו "קרע בברך , היא חסרת משמעות וזכותך כפציינטית לקבל הסבר יותר מדוייק.

30/09/2003 | 15:32 | מאת: מ-צ-7

שלום הייתי אתמול אצל האורטופד והוא אמר לי שיש לי קרע ברקמות איפה שהסחוס בין שתי העצמות בברך, או משהו כזה...פשוט שכחתי את השם. הוא אמר לי שיש שתי דרכים להחלים מיזה: 1. לתת למקום להתרפא לבד. 2. לעשות ניתוח. הוא לא רוצה לשלוח אותי לעשות ניתוח כי אולי זה יעבור לבד אז הוא שלח אותי לעשות אולטסאונד לברך. מקווה שהמידע הזה עזר לך מעט ותוכל כעת להשיב על שאלתי: תוך כמה זמן בדר"כ קרע מהסוג הזה מחלים?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים