בליטה בעצם החזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/09/2003 | 22:55 | מאת: help!!!!

יש לי בליטה בעצם החזה..נוטה ימינה....זוהי בליטה גדולה הייתי אצל ממוחה לבית חזה והוא אמר שיש שלוש אפשרויות: 1. לא לעשות כלום (אבל אני לא יכול להמשיך עם זה) 2. ניתוח (רק בגיל 18 ואני בן 15) 3. מחוך... שזאת שיטה חדשה... אז הייתי רוצה לדעת יותר פרטים על המחוך, ואם יש לך כל מיני נתונים בנושא... תודה

11/09/2003 | 21:48 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

איןמניעה לבצע את הניתוח לפניגיל 18 אבל בגיל צעיר כלעוד השלד יכול לצמוח יש סיכוילטפל באמצעות מחוך . יש כמה סוגים של "לוחצי חזה" . העקרון הוא הפעלת לחץ ממושך על הבליטה מה שיעכב את גדילתה בעת שמסביב העצמו ת יגדלו באופן נורמלי כמו שהאורטודונט עושה לשיניים. פרטים מלאים על צורת המחוך ואופן הכנתו תוכל לקבל אצל האורטוטיסט

12/09/2003 | 00:15 | מאת: אורי

תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים