רגליים עקומות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/09/2003 | 18:24 | מאת: נועה

הנני אם לתינוק בן שנתיים , בגיל חודש שמו לו גבס מכיוון שרגל אחת הייתה עקומה וגם הקרסול פנה פנימה , בגיל שנה כשהחל ללכת הבעייה לא ניפתרה וזה מפריעה לו בהליכה ובמיוחד כאשר הוא רץ הוא נופל מכיוון שהרגליים נוגעות זו בזו , הייתי אצל שני רופאים האחד המליץ על ניתוח והשני על מתקן שיחובר לנעל (נעליים הפוכות נאמר לי שלא יעזרו במקרה הנ"ל ) , שאלותיי הן : 1) האם המתקן יוכל לעזור לו ? 2) האם ניתוח מומלץ ? 3) מה מומלץ לעשות ? תודה רבה נועה

10/09/2003 | 16:42 | מאת: נועה

האם מישהו מהרופאים יכול בבקשה לענות לי על זה נועה

10/09/2003 | 16:42 | מאת: נועה

האם מישהו מהרופאים יכול בבקשה לענות לי על זה נועה

10/09/2003 | 21:55 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

מכיון שלא ציינת מה הוא העווג שבכפות רגלי בנך אני מסתכן בהנחה שמדובר בכף רגל עקולה (METATARSUS VARUS ) אם אמנם כאלה הם פני הדברים - ניתוח עדיף

מנהל פורום אורתופדיית ילדים