כפות רגליים כלפי פנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/09/2003 | 15:53 | מאת: ניב

בני בן חודש וחצי , וכאשר נבדק בבדיקה שיגרתית אצל אורטופד , נאמר לנו שכפות רגליו נוטות קצת פנימה, והסיכוי שזה יסתדר מעצמו הוא 50% , ומומלץ לשים גבס שזה מעלה את הסיכוי ל98% שיסתדר. השאלה שלי האם זה שכיח ? האם יכול להיות שזה נגרם מעזרה שנתנו לו בשחרור גזים ע"י קיפוף הרגליים פנימה ? תודה

03/09/2003 | 14:04 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

יש מצב שנקרא כף רגל עקולה שקורה אחת לכמה מאות לידות . אין קשר בין המצב לשחרור גזים.

13/09/2003 | 22:12 | מאת: armand12

לנכדתי יש רגלי x עם כפות כלפי פנים האם יש איזה טיפול לעשות מחקה לתשובה תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים