צליעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/08/2003 | 20:41 | מאת: דורית

בני בן השנתיים וארבעה חודשים צולע מזה כ- 5 ימים. מאחר והיינו בחופשה באילת ניגשנו למר"מ בביה"ח יוספט, שם נבדק הילד ע"י רופא כללי (לא אורטופד). הילד מתנהג כרגיל, קופץ ורץ ולא סובל מכל כאבים. הרופא שלל כמובן שבר ושלל גם דלקת בפרק (כיוון שאין חום) . קיבלנו הפנייה לרופא אורטופד אך לצערי לא הצלחתי לקבוע תור לפני יום שלישי הבא. האם יש סיבה לדאגה? האם עליי לפנות בדחיפות למיון על מנת שהילד ייבדק?

27/08/2003 | 21:57 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אם הילד הולך ברצון ונראה שאינו סובל ואין לו חום ותאבונו תקין ושמחת חייו עמו אפשר לחכות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים