כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/08/2003 | 09:04 | מאת: רוית

בני בן השלוש מעיר אותנו בלילות בבכי - הוא טוען שהברכיים כואבות לו מאוד. אין לנו הרבה במה לעזור לו בלילות . (כמה טיפות של רסקיו ומסג' בירך מרגיעות את המקום והוא חוזר לישון). הכאבים הם אך ורק ברגל שמאל מהם כאבים אלו??? אגב יש לו פלטפוס

23/08/2003 | 22:22 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

סיפור הכאבים דומה מאד למה שקוראים "כאב גדילה" . אישית איני מקבל אתהתאור ולדעתיאיןקשר לכאב ולגדילה.מנסיונימדובר בכאב השכיח במיוחד אצל ילדים בעליגמישות יתר והוא שפיר מטבעו אך יש לעשות בדיקה יותר מקיפה לפני שמתיחסים לכאב כתופעה חסרת חשיבות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים