הליכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/08/2003 | 22:15 | מאת: עינת

שלום! בני בן שנה. מאז שהיה בן חצי שנה בערך, הוא דרש לעמוד ו"ללכת" כאשר אנו אוחזים בו מתחת לבית השחי. היום הוא הולך מסביב לרהיטים ובעזרת אחיזת יד אחת שלנו, הבעיה היא שהוא הולך על קצות האצבעות . האם זה נורמלי? אנחנו גרים בחו"ל, וכאן כולם טוענים שמשהו לא בסדר. תודה אמא קצת מודאגת

20/08/2003 | 14:42 | מאת: שולי מדמוני

לעינת היי זאת שולי דיברתי עם חברה ואותה בעיה היה לילדה שלה הרופאים לא מצאו שום דבר שהוא חריג וזה עבר לה עם הזמן. אבל צריך לבדוק את המקרה וגם תהיי יותר רגועה כאשר רופא מוסמך יבדוק. אז עד אז ביי

20/08/2003 | 21:17 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

נורמלי ודי שכיח

מנהל פורום אורתופדיית ילדים