מזחילה לעמידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/08/2003 | 18:41 | מאת: איילת

שלום לך (שוב) דוקטור לב-אל! הילדה שלי התחילה סוף סוף לזחול לפני שלושה שבועות, קצת לפני יומולדת שנה... והיום היא מתרוצצת בבית ועושה בלאגן לקול תשואות הקהל. האם כדאי לדעתך לעודד אותה לעמוד? ואם כן - כיצד? היא המון "עושה אוהל" עם הגוף (תוסיק למעלה ונשענת רק על כפות הרגליים והידיים). בזמנו אמרת לי שהתחלת הזחילה קשורה לסינפסות ( כתבתי נכון?) ושבגדול אין מה לעשות... גם עניין העמידה הוא כזה? תודה רבה!

06/08/2003 | 22:06 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אכן קצב הווצרות הסינפסותבמוח אינו תלוי במאמצנו. עם זאת אין שו ם מניעה לתרגל את שרירי הילדה על ידי העמדתה תוך כדי תמיכה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים