מחלת פארטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/07/2003 | 22:55 | מאת: מוטי

שלום, בגיל 7 חליתי במחלת פארטיס שבירך, בעקבות המחלה נותחתי בביה"ח העמק ע"י ד"ר קאופמן. כיום אני בן 29 ולאחרונה במהלך ביצוע תנועות מסוימות נשמע מעין רעש של פריקה מאיזור הירך (היכן שנותחתי), לאחר "הפריקה" אני סובל מכאבים עזים ותנועה מוגבלת ברגל. ברצוני לשאול האם ישנם חידושים שבעזרתם ניתן לקיים אורח חיים תקין, שניתן לבצעם כעת- כל עוד אני צעיר? בתודה מראש, מוטי.

28/07/2003 | 20:30 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לפנישמחדשים כדאי לדעת במה עסקינן כלוומר לבדוק אותך ולמצא מה מקור כאב.

31/07/2003 | 11:24 | מאת: מוטי

שלום, שאלתי לגבי החידושים שבתחום - ועל כך לא קיבלתי תשובה. וזאת אני שואל בלי שום קשר לאבחנתם של רופאי.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים