ניתוח קלאב פוט

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/07/2003 | 08:59 | מאת: אורית

שלום לד"ר בני צריך לעבור ניתוח להארכת גיד אכילס כתוצאה מקלאב פוט דו"צ, הוא בן חצי שנה, הייתי רוצה לקבל עוד מידע על הניתוח ואופיו(צורת הרדמה, משך הניתוח, סיכויי החלמה וכד') אם יש אתר כלשהו שמספק את המידע הרלונטי, אשמח גם תודה ויום טוב אורית

25/07/2003 | 09:29 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

יש כל כך הרבה שיטות להאריך גיד אכילס שאת מוכרחה לשאול את המנתח העתידי מה בדיוק בכוותו לעשות ומה המשך הטיפול. אשר לאתר הרי לך אחד מינירבים: http://www.hopkinsmedicine.org/orthopedicsurgery/peds/clubfoot_new.htm

מנהל פורום אורתופדיית ילדים