הליכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/07/2003 | 10:14 | מאת: מיכל ל

בני החל ללכת קצת יותר מחודש. ההליכה שלו היא קצת מוזרה כאשר הרגליים קצת יותר פשוקות מהרגיל (קצת נראה כמו ברוז) אך ההליכה שלו יציבה מאוד,האם זה שלב נורמלי בהליכה? רציתי גם לשאול מתי מומלץ לקנות נעליים ראשונות ומה התכונות שחשבו שיהיו לנעליים ראשונות. תודה, מיכל

25/07/2003 | 09:32 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

הליכה מוזרה זה הכלל ולא היוצא מן הכלל . נעליים דרושות רק לשם הגנה על כף הרגל מפני קוצים שברי זכוכיתומזיקי ממזיקם שוני. פרט לכך עדיף יחף. אשר לאיזה נעל - הכלל הוא ללכת עם ולהרגיש בלי. . נעל רכה גמישה קלה ( לרגל ולכיס ) גדולה ב מספר אחד ממספר הרגל ותופשת טוב את העקב.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים