כאבי רגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/07/2003 | 09:45 | מאת: יעל

ביתי בת ה7 סובלת מאוד מכאבי רגלים,באזור השוקיים,היא מרגישה נוקשות השרירים נתפסים,היא מתעוררת מתופעה זו בלילה לי יש גם את התופעה הזו ואיינני יודעת ממה היא נובעת אודה לכל מי שיוכל לעזור לי למי עלי לפנות???.

06/07/2003 | 20:27 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

תופעת הכאב בשוקיים לעת לילה זכתה לשם הפיוטי כאבי גדילה . אין לכךשום שחר אבל היא מבטאת את העובדה שלא ברור למה זה קורה ושבסוף זה עובר . כל מה שצריך זה קצת מסג'. כל זה לאחר שנעשו כמה בדיקות פשוטות לברר שאין מחלה רצינית יותר.

06/07/2003 | 21:39 | מאת: יעל

חן חן על התשובה המהירה באותה הזדמנות אשאל שאלה נוספת ומדוע מבוגרים מרגישים את הכאב הזה בשעת שינה?????.. לי יש חולשת שרירים האם זה סימפטום מהחולשה???????

מנהל פורום אורתופדיית ילדים