קריטריונים לבחירת ספת נוער.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/06/2003 | 09:15 | מאת: ליאת

שלום רב. איך לא משתגעים מול ההיצע והשוני במחירים כאשר רותים לקנות ספת נוער לפעוט בן שנתיים? מה לבדוק - קפיצים שכבות ריפוד? האם יש הצדקה לשמות כמו עמינח ומחיריהם? תודה מראש.

29/06/2003 | 23:36 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין שום קריטריונים אם את רוצה לעשותרושם על השכנה קני את היקר ביותר אם יש לך שכל ישר והרושם לא משחק קני פשוט

06/07/2003 | 22:46 | מאת: שושי

ניתן לרכוש מזרן קפיצים ללא שם מפוצץ בדרום ת"א שם המחירים ממש זולים והעיקר יש לנסות שהמזרן לא קשה מידי ,לא רך מידי,אני ממליצה לבדוק אם ניתן לקחת לשבוע ניסיון זה מאוד עוזר בבחירה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים