כפלאתפות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/04/2001 | 11:52 | מאת: סמיח

שלום ד"ר בתי בת 13 מלידה גלינו שיש פלאת פות .נסינו וטיפלנו בכל מיני מדרסים אך ללא תועלת . כרגע היא הולכת עם מדרסיים מיוחדים שהוכנו עבורה . השאלה . האם יש צורת טיפול שגם שתפיע על צורת הרגל . שהיא בלי הנעלים יכולים לראות שהרגל נוטה פנימה . תודה מראש

21/04/2001 | 12:31 | מאת: ד"ר רון למדן

שלום סמיח, אם המדובר ב - flat foot הרי שאין מדרסים או פיזיותרפיה שישנו את צורת הרגל בגיל זה ולרוב אין צורך בטיפול. אם ברצונך לקרוא יותר על הנושא אנא פתח את הכתבה באתר האורתופדיה ב -"דוקטורס". בשאלתך ציינת שהרגל נוטה פנימה - דבר הפוך מ - flat foot בו הרגל נוטה דוקא החוצה. בכדי לאבחן נכון את הבעיה מוטב שהילדה תיבדק על ידי אורתופד. בברכה, ד"ר רון למדן.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים