הליכה וקניית נעלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/06/2003 | 09:08 | מאת: אורית

היי, התינוק שלי החל ללכת לפני כשבועיים בגיל 11 חודשים, המליצו לי לקנות לו נעלים מיד כשיתחיל ללכת , אך הרגל שלו שמנה וזה מקשה על כניסת הנעל לרגל מה גם שהוא מתנגד ומקפל את אצבעות הרגליים. חשבתי לחכות מעט ולא לקנות לו נעליים. שאלתי היא זו: האם יש פתרון לרגליו השמנות, כגון נעל בגזרה רחבה והאם זה שאני ממתינה ולא קונה לו נעליים יפגע בילדי בעתיד? אורית

17/06/2003 | 09:31 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

ראי תשובתי שאלה אחת מתחת זו שלך העקרון שצריך להנחותך הוא : יחף כמה שזה ניתן.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים