נפיחות מוזרה מתחת לברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/06/2003 | 12:49 | מאת: מודאג

ילדי בן השנתיים וחצי התלונן לפני שבוע על מכה שקבל בברך כתוצאה מנפילה זיהיתי נפיחות קלה מתחת לברך ימין וחשבתי שמדובר בתוצאה של הנפילה. לאחר כשבוע הבחנתי שהנפיחות עדיין לא ירדה נגשתי למוקד אורטופדי ונשלחנו לצילום הרופא על סמך הצילום ראה שאין מדובר במשהו שקשור לעצם או לסכוס אלא בגוש שומן נשלחנו לבדיקת דם והתוצאות היו תקינות האם עלי לחשוש. האם יתכן ופשוט לא הבחנתי בכך זמן רב אבל זה משהו שהיה קיים שם כל הזמן? ומה כעת מה עלי לעשות בכלל מהיכן זה נוצר והאם יש צורך להסיר את זה?

05/06/2003 | 21:08 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אכן יתכן שהגוש היה שם ולא שמת לב ויתכןשלא. איני יכול לענות על שאלותיך בלי לראוות את הנפיחות ולבדוק אותה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים