רגלי יונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/06/2003 | 22:09 | מאת: סמדר

ד"ר שלום ביתי בת שנה ושבע חוד'שים וכפות רגלי פונות פנימה וזה מפריע לה בהליכה כאשר היא הולכת אז במיוחד רגל שמאל מתעקמת לה בסיבוב של הרגל פנימה וזב גורם לה ליפול הרבה ביקרתי אצל אורטופד ונאמר לי לחכות שנה כי אן שום טיפול מה לעשות? האם לחכות? האם יש טיפול? והאם פיזוטרפיה יכולה לעזור?

05/06/2003 | 21:11 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא אין טיפול אוליתר דיוק רצוי לא לטפל שכן הבעיה מסתדרת מאליה עפ"ר עד גיל 7-8 . בגיל7-8 אם יש עוד בעיה יש מקום לדיון האם יש צורך בתיקון או לא. אם רוצים לתקן הדבר ניתן להעשות בניתוח.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים