שאלה לכאבי רגליים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/06/2003 | 13:55 | מאת: יסמין

יש לי ילדה בת 6 הסובלת מכאבי חזקים ברגליים כל הרופאים שהיינו אצלהם אמרו שאלה כאבי גדילה ההרשה שלי אומרת שזה משהו אחר אילו בדיקות עליי לדרוש כדי לבדוק מה זה??????

02/06/2003 | 21:20 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אם תאפייני את הכאב אוכל אולי לענות לך

05/06/2003 | 08:14 | מאת: יסמין

בוקר טוב לד"ר אסא לב-אל הכאבי רגלים מגיעים בדרך כלל אחר הצהריים והערב הילדה לא יכולה לעמוד על הרגליים היא אומרת שהכאב מתחיל מכף הרגל ועד אחרי הברך הכאב כנראה כל כך חזק עד כדי דמעות (והיא לא ילדה מפונקת) אפילו אם אני מרימה לה את הרגליים קצת למעלה זה לא עוזר, אני מעסה לה את הרגליים במשך שעה ארוכה עם שמן תינוקות עד שהיא נרדמת.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים