שבר בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/05/2003 | 15:38 | מאת: אמנון

שלום, בני בן השלוש שבר את עצם הירך מנפילה פשוטה על הדשא , איזה בדיקות ניתן לעשות כדי לוודא שאין הוא סובל מבעיה כלשהיא בעצמות (זה מאוד מדאיג שנפילה פשוטה על מצע רך גרמה לעצם להשבר)? תודה,

30/05/2003 | 21:44 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

שבר אחד עדיין אינו מבשר מחלה כללית. מכל מקום יש להתחיל בבדיקה על ידי אורתופד ילדים ורופא ילדים. יש מקום להסתכל על צילומי העצמות שנעשו כבר ואולי להוסיף עליהם עוד צילומים ובהמשך יתכן ויהיה צורך בבדיקות שמיעה וכן בדיקות מטבוליות מסויימות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים