סנדלים לילד הצועד שלשה חדשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/05/2003 | 08:41 | מאת: ר.

בני בן שנה וחצי והולך כבר שלושה חדשים. עד עכשיו נעל נעלי צעד ראשון של נימרוד ובבית גרב גרביים. קניתי סנדלי נימרוד BABY עם רצועות (כלומר האצבעות חשופות) וניראה כי הליכתו של בני כשהוא נועל אותם - קצת מגושמת. במפעל טוענים שסנדלים אילו מתאימות גם לצעד ראשון ולי נראה כי הסוליה אמנם גמישה אך קצת עבה ויותר קשה מנעלי הצד הראשון החורפיות שהיו לו. (1) האם סנדלי רצועות מתאימות לשלב זה של הליכה? (2) האם מומלץ ללכת לבדיקת אורטופד ? (3) אילו נעלי מתאימות לימי הקיץ החמים בהליכה בחוץ?

20/05/2003 | 22:40 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

התכונה החשובה ביותר של מנעלי לסוגיהם הי שלא יפריעו כלומר שיחזיקו טוב את העקב כך שהרגל לוא תחליק ושלא ילחצו על האצבעות ושהסוליה תהיה מה שיותר גמישה בכדי לא להקשות על גלגול הרגל בעת ההליכ.ה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים