שכיבה על הבטן

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/05/2003 | 20:31 | מאת: יאנה

כשבתי בת 5 חודשים שוכבת על הבטן כמעט תמיד היא מרימה ידים לצדדים במקום להושיט אותם קדימה., למרות שאני שמה לה צעצועים לפניה היא לוקחת אותם ואז מרימה ידים יחד עם הצעצועים. כמו כן היא עדיין לא מתהפכת. מה אפשר לעשות בנדון? האם יש איזה שהם תרגילים שאפשר לבצעה? תודה מראש.

13/05/2003 | 23:25 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא כתוב בספרי שילדה השוכבת על בטנה צריכה להושיט את ידיה קדימה . אשר להתהפכות כתוב בספרי שיש לך עוד חודש ואף יותר .

14/05/2003 | 11:54 | מאת: יאנה

אני לא יודעת על איזה ספר מדובר. האם אפשר לקרא אותו ברשת, אם לא איך הוא נקרא?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים