ריבוי אצבעות בעובר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/05/2003 | 17:54 | מאת: סיגל

שלום, הנני בשבוע ה-15 להריון, בסקירת מערכות מוקדמת נמצא כי לעובר יש אצבע שישית ליד הזרת בשתי כפות הידיים (BILATERAL POST AXIAL POLYDACTILY). אבקש לקבל אינפורמציה על התופעה, מהן ההשלכות מבחינה רפואית ואסטטית. אודה באם תציין אתרי אינטרנט שניתן לקבל בהם אינפורמציה רלבנטית. תודה, סיגל.

13/05/2003 | 23:23 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין שום קושי להפטר מן האצבע המיותרת לעיתיםעושם זאת פשוט על ידי קשירתחוט סביב העצבה מה שיגרום לנפילתה כעבור זמן מה במקרים אחרים מורידים אותה בניתוח קטן. ראי את http://www.drgreene.com/21_357.html לצורך הרחבת הידע.

15/05/2003 | 20:43 | מאת: סיגל

תודה ד"ר אסא. האם ידועות לך ההשלכות הרפואיות הקשורות לכך מעבר לצד הקוסמטי? סיגל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים