כאבים בעקבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/05/2003 | 02:53 | מאת: יצחק

בתנו בת השמונה סובלת מכאבים בעקבים. מה יכולה להיות האבחנה במקרה זה? מהו הטיפול הדרוש? האם מקרה זה הוא מסוג הדברים שעוברים מאליהם תוך תהךליך הגדילה? תודה מראש

10/05/2003 | 09:11 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

יש מחלה הנקראית מחלה על שם "סבר" (SEVER'S DISEASE ) המתבטאית בכאב עקבים והיא מופיע בתקופת הגיל 8-11 . מחלה זאתעוברת מאליה ואין צורך לנקוט בפעולות מיוחדות להוציא המנעות מפעילות מכאיבה.

13/02/2012 | 23:32 | מאת: קובי

הבן שלי אובחן במחלה לאחר מישוש קל (האם כך מאבחנים זאת?) ותשאול קצר. הוא מתקרב ל-12 ומתלונן על כאבים עזים עד כדי חוסר יכולת ללכת, בעיקר בערב. לפעמים צורת ההליכה משתנה עקב הכאבים . אנחנו אובדי עצות ואשמח אם תוכלו לייעץ לנו משהו אופרטיבי או להפנות למומחים באיזור הדרום (ב"ש) המטפלים בתחום זה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים