ביתי הולכתכראשר כפות רגליה עקומות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/05/2003 | 16:42 | מאת: ורד

יש לי ילדה בת שנתיים שהולכת עקום, כפות רגליים מסובבות כלפי פנים. בגיל שנה נבדקה אצל רופא אורטופד שאמר לי כי אין פתרון לבעיה. רציתי לקבל חוות דעת נוספת. תודה אמא מודאגת.

06/05/2003 | 13:46 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

הליכה עם כפותרגליים פנוות פנימ ההיאתופעה שכיחה מאד. עפ"ר היא חולפתמ אליה. עד גיל 7-8 . במקריםמסויימים היא נותרת בעינה ויש שצריך אף לטפל בה .בכל מקרה לא מטפלי לפני גיל 7-8

06/06/2014 | 12:12 | מאת: לימור

אם הבעיה לא חולפת מה צריך לעשות? הבן שלי בגיל 13 והולך כאשר כפות רגליו פונות פנימה, בעבר היינו אצל אורטופד וגם עשינו צילום של עמוד שידרה שהיה תקין.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים