בת 6 חודשים ושבוע!!!ולא מתהפכת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/05/2003 | 23:40 | מאת: רותי

ביתי בת שישה חודשים ושבוע ואיננה מתהפכת, לא מהגב לבטן ולא מהבטן לגב. מדוע איננה מבצעת את ההתהפכות? האם זה מסמן משהו? היא מרימה עצמה כשהיא שוכבת על הבטן היא נראית חזקה אבל איננה מתהפכת. היא מגיבה מחייכת צוחקת תופסת דברים אבל לא מתהפכת. מתי מתהפכים? האם לא כל התינוקות מתהפכים? האם זה אומר משהו? האם ללכת לבדיקה? מה לעשות אני כבר מיואשת!!!! אודה על תשובה מפפורטת על מנת שאוכל לעשות משהו!!!!

02/05/2003 | 19:07 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

מתהפכים בסביבות3 חדשים אך הטווח של הנורמלי הוא גדול מאד ויש שמתישבים לפני שמתהפכים מה לעשות לא כולם קראו אותו ספר. להיות כבר מיואשת זה מוגזם אבל מדוע שלא תפני לבדיקה אצל אחות טיפת חלב.?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים