התהפכות בגיל 8 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/04/2003 | 13:00 | מאת: דניאלה

שלום, ביתי בת 8 חודשים ושבוע והתהפכה מס' פעמים מהבטן לגב אך לא מהגב לבטן, היא התהפכה אולי 4-5 פעמים ולא ממש אהבה את זה , היא שולחת יד לתפוס חפץ ובטעות מתהפכת. מהגב היא אפילו לא מנסה. כשהיא שוכבת על הגב היא מרימה ותופסת את כפות הרגליים בידיה (כשהיא ערומה היא אפילו מכניסה אותן לפה) , היא כבר זוחלת אחורה ומסתובבת על הגחון ונראה שעוד מעט תתחיל לזחול קדימה. אבל היא לא מתהפכת! מה לעשות, והאם לדאוג?

29/04/2003 | 22:29 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

חוץ מלדאוג אין צורך לעשות דבר.

30/04/2003 | 13:04 | מאת: דניאלה

אפשר קצת יותו לפרט, אני לא ממש מבינה את תשובתך. תודה.

02/05/2003 | 19:11 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

מה יש להבין. כל אם צריכה לדאוג. עם זאת אין צורך לעשות שום דבר במקרה שלך שכן אין כאן חריגה מהותית מן הנורמה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים