לד"ר חשוב מאד!!! התהפכות בני בן 6 חודשים!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/04/2003 | 00:50 | מאת: י/ל

בני בן 6 חודשים ועדיין לא מתהפך לא מהגב לבטן ולא מהבטן לגב. הוא שוכב הרבה על הבטן ומרים עצמו יפה, אפילו משחק עם צעצועים בעת שכיבה על הבטן. מדוע הוא לא מ תהפך? מתי מתהפכים? מתי אני צריך לדאוג- האם משהו לא בסדר? באיזה גיל מתהפכים? למי לפנות?

26/04/2003 | 21:41 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

למרבית הצער לא כל הילדים קוראים את " הוראות השימוש " ושוכחים לעיתים להתחיל לבצע פעולות מסויימות. אם פעילויות אחרות אצלו מתבצעות בהתאם ל"תקן" סביר להניח שאין מה לדאוג.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים