חוג שחייה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/04/2003 | 16:32 | מאת: גלי

קודם כל המון תודה על התשובות המהירות. בתי בת 5 חודשים. שוקלת 7 ק"ג. חשבנו לקחתה ל"חוג שחיה" לפעוטות (משתעשעים חצי שעה במיים). האם אתה ממליץ? האם יש מניעה כלשהי? האם כדאי לחכות לגיל מסויים? המון תודה, ושבת שלום.

26/04/2003 | 21:39 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין מניעה לעשות קורס שחיה בגיל 5 חדשים ממש כמו שאין מניעה לעשות קורס בתפירה אמנותית בקיץ הבא תצטרכו לחזור על הקורס וכן בקיץ שלאחריו.

17/01/2010 | 22:55 | מאת: כמו דג במים

שלום רב פעילות במים עם תינוקות, איננה שחייה ,אלא פעילות שתורמת,היא תורמת להתפתחות המוטורית הרגשית לקשר של ההורה והילד ועוד, המטרה איננה שחייה והכי חשוב להבין שהמטרה היא החיבור בן ההורה לתינוק בסביבה עוטפת ונעימה, למצוא ברכה שמותאמת לעבוד עם תינוקות מבחינת ההגיינה והטמפרטורה, ושהצוות יחד איתכם קשוב לתינוק, ולא מתנהג איתו כאילו הוא חפץ, או צעצוע ,ועושה לא כל מיניי תרגילים שלא נעים לו. אשמח לתרום עו מנסיוני בנושא ,בהצלחה רחלי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים