בן 16 המשך לשאלתי שנשאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/03/2024 | 18:17 | מאת: לי

רשמתי לך על הבן שלי בן 16 רזה מאוד לגילו מבנה גופו רזה ומותן צרה מאוד שיחק כדורסל והפסיק בעקבות תלונות על גב תחתון צד שמאל בגב התחתון באזור העצם לקחתי אותו לצילום ול mri שיצאו תקינים ביום יום לא מתלונן אבל במאמץ ש כל פעם שהוא רץ ומשחק כדורסל תחרותי באולם הוא טוען שכואב לו וזה עובר אחרי מנוחה הרופא משפחה שלו אמר שהוא רזה והשרירים שלו בגב תחתון חלשים לציין שהוא 1.78שוקל 53 מה עושים זה מלחיץ אותי מאוד והוא אומר שאיזה מן בדיקות עשיתי לו אם לא רואים מה זה…בקיצור מתלונן תרגיע אותי דוקטור אני די פוחדת מכל מיני סרטים בראש מה זה יכול להיות?האם mri בוודאות מראה בעיה בעצם כמו דלקת שבר מאמץ או חלילה משהו מסוכן? לציין שלא מעיר משינה ..תודה

על פניו נשמע שבאמת זקוק רק לחיזוק שרירי ולא מעבר לכך, רצוי להיות במעקב רפואי כי יעוצים ברשת הם לא הפתרון. אפשר כמובן להגיע לבדיקה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים