בן 16 לאחר בדיקת mri

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/03/2024 | 18:06 | מאת: לי

היי כתבתי לך שהבן שלי לפני שנה נתפס הגב התחתון תוך כדי משחק כדורסל ברמה שבכה לציין שגם חרדתי אחרי מסג עבר אבל עד היום מתלונן שכואב לו באותו מקום גב תחתון צד ימין התלונה היא בעת שינוי תנוחה או ריצה מאמץ פיזי היה חשד לשבר מאמץ נעשה mri וגם לפני זה צלום והכל תקין מה יכול להיות הסיבות?לציין שלא מעיר משנתו לא כואב על הזמן לפי מה שאני מבינה ממנו רק כשהוא משנה תנוחה או מתאמץ הוא מרגיש את זה מקומי הוא גם חרד שיכאב לו אז זה קצת מקשה להבין האם כדאי לבצע סיטי?האם הmri מראה חלילה גם גידולים? תודה אנחנו מודאגים אבל לא רוצים לבצע סיטי בגלל הקרינה איזה עוד אופציות יש? תודה ובשורות טובות

נשמע שהוא עבר בירור טוב, כאבי גב תחתון אופייניים לגילו, לדעתי להתייעץ עם אורתופד ילדים או מומחה עמוד שדרה ולנסות טיפולי פיזיותרפיה ופילטיס לתקופה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים