כאביםםםםםםםםםםםםםםםםםם

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/02/2024 | 18:28 | מאת: שחר

דר שלום יש לי הן 7 שכבר חצי שנה מתלונן על כאבי רגליים יש לציין שהוא סובל מתסצונת פאבא שגם כולל כאבי רגליים לפעמים באגל ימים לפעמים סמול בחלק עליון או מאחורה איפה שחיבוא בין חלק עליון לתחתון הרגל עשינו בדיקת דם ותקין רופאה אמרה כנראה כאבים שיש לו הם כאבים לא קבועים כאבים באים והולכים מה לדעתך הסיבה האם צריך עוד בדיקות? אני פשוט לחוצה

אם הכאבים לא מדי יום והוא מתפקד כרגיל , אז אפשר לחכות ולעקוב. במידה והופך לקבוע או מחמיר יש להתייעץ עם הרופא על המשך בירור

מנהל פורום אורתופדיית ילדים