בן 16 - קו אמצע חזה לא במרכז

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/12/2023 | 23:07 | מאת: אודי

לאחרונה בני בן ה 16 הפנה את צומת לבי לכך שקו אמצע החזה שלו לא בדיוק עובר באמצע, כאילו בית החזה שלו נוטה הצידה. הוא טוען ששם לב לזה לאחר אימון אגרוף תאילנדי שבו קיבל בעיטה חזקה שגרמה לו לקושי נשימה, אבל התאושש מזה די מהר. האם יכול להיות מצב שבעיטה הזיזה לו את בית החזה? נשמע לי הזוי, כי לא התלונן אח"כ על כאבים או חוסר נוחות. אולי זה יותר הגיוני שזאת גדילה כזאת? יש לציין שהיה היפוטוני בילדותו ושהוא לא עושה כמעט ספורט (פרש די מהר מה מאיגרוף) , בעיקר יושב הרבה שעות על מחשב ומשחקי וידאו. אודה להתייחסותכם. תודה!

סביר להניח שזהו מבנה החזה שלו מקודם, די שכיח וחסר משמעות למעט אסטטית.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים