פרקי ירכיים לתינוקת בת חודשים ושבוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/12/2023 | 22:22 | מאת: אלה

הי אשמח לתשובה 🙏 בזמן הבדיקה הרופא אמר שיש לתינוקץ בעייה ממש בקטנה בסיכום רשם הבדיקה בוצעה לפי שיטת פרופסור גריף התפתחות פרקי ירכיים מתאימה ל type 1 , רשם גם iic משמאל חגורה ומעקב עכשיו במהלך הבדיקה התינוקת הייתה לא שקטה וזזה ממש הרבה לא היתה באי תנועה אפילו לרגע אחד , יכול להיות זיהוי לא ץקין והאן מומלף לחזור על הבדיקה שוב יש לי תחושה שיש זיהוי לא תקין ומזה אומר iic והאם יש טיפול חילופי תרגילים וכו במקום חגורה , מיום ראשוןן שהתקנו החגורה והילדה לא רגועה ולא שקטה בכלל

IIC זו דרגה לא תקינה המצריכה טיפול ברצועות. אין טיפול חליפי אך הרצועות צריכות להיות מכוונות כהלכה. לגבי הזיהוי איני יודע להגיד לך מבלי לראות את תמונות הבדיקה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים