עמידון לחשש CP אדיפלגי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/11/2023 | 22:24 | מאת: משה

ביתי בת שנה ו5 חודשים עם רקע התפתחותי ארוך ואיטי, כרגע יש חשש ל cp דיפלגיה ברמה חלשה, עומדת והולכת עם עזרה או עם חפצים, הרגל לא נפתחת לישרה לגמרי אלא מעט נשארת סגורה, והכף רגל מעט עקומה, האם מומלץ לתת לה עמידון כ 20 דקות ביום, או כיוון שהיא כבר זזה והולכת אז לא? והאם זה יכול להזיק לה בעתיד ולקבע את הרגל, או שלא יכול להיגרם נזק מעמידון גם אם לא צריכים אותו? תודה רבה מראש!!!

לדעתי אין צורך אם היא נעמדת ומתהלכת בתמיכה פשוט עוד קצת סבלנות של כמה חודשים, שיפור ניכר בדרך כלל קורה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים