נפילה על הרגל לתינוקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/10/2023 | 20:50 | מאת: בתאל לוי

שלום, הבת שלי בת שנה וחצי נפלה לפני 10 ימים וכנראה עיקמה את הרגל. לקחתי אותה באותו יום למוקד חירום ועשו צילום רנטגן ולא ראו בו כלום. הרגל הייתה נפוחה יום אחד. היא לא דרכה על הרגל כמה ימים וזחלה במקום ללכת. לפני כשבוע התחילה ללכת קצת צולע.. והיא לפעמים בוכה שכואב לה. עכשיו עברו כמה ימים שאין שיפור. עדיין הולכת קצת צולע ובוכה כמה פעמים ביום שכואב לה. האם כדאי ללכת לעשות צילום רנטגן או ללכת לראות אורטופד? תודה

כנראה שבר קטן שאולי לא נצפה בצילום, בדרך כלל רק סבלנות וזה עובר אבל כמובן כדאי בדיקה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים