Mri עמוד שידרה לילדה בת 11.5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/09/2023 | 19:32 | מאת: עינבל

ערב טוב עשינו לביתי בת 11.5 mri עמוד שידרה בגלל כאבי גב וקיבלנו תשובה ומאוד מלחיץ כי אני לא מבינה ואשמח ואודה מאוד על הסבר בבקשה בבדיקה כתוב "שינויים עדינים של הגברת האותt2בפדיקל ובלמינהמימין בגובה L4,המראה אינו אגרסיבי יתכן התחלה ספונדילוליזיס ,אם כי בדיקת mri אינה בדיקה הבחירה להערכה של פתלוגיה זו ולכן מומלץ לשקול ct סיטי מכון להערכת המרקם הגרמי בהתאם לקליניקה ולממצאים מומלץ לשקול מעקב מכוון עם חומר ניגוד בעוד 3 חודשים. יתר הבדיקה בטווח התקין. בבקשה מה אומר הבדיקה אני ממש מודאגת אודה להתיחסות תודה

את יכולה להירגע, לפי הפענוח זה עלול להיות מעין שבר מאמץ וזה לא נראה כמו משהו רע. צריך לגשת לרופא שהפנה להמשך המלצות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים