כאבים בכף הרגל וברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/04/2003 | 10:33 | מאת: יעל

שלום רב, הבן שלי בן 4 ו 3 חודשים, מדי פעם הוא מתלונן על כאבים בכף הרגל, לא רק שהוא עייף גם אחרי שינה טובה ולפעמים בכל הרגל או שני הרגליים יחד בעיקר ברגל שמאל (ברגל זה היה לו בתור תינוק פרק ירך משוחרר וטופל והצילומים מאז תקינים). האם יש קשר לבעיה זו? האם יש כבר כאבי גדילה בגיל הזה? בתודה מראש, יעל

15/04/2003 | 22:13 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין קשר בין כאב בכף הרגללבעיה במפרק הירך. כאב גדילה זה מושג מעורפל ולא ממש ברור ולכן את צריכה לשאול את השאלה את מי שמשתמש במושג. אני לא .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים