תלונה בן 16 כאב בעצם

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/09/2023 | 23:26 | מאת: לי

שלום הבן שלי בן 16 רזה וגבוה לםני חודשיים תוך כדי משחק כדורסל נתפס לו באזור הגב תחתון צד ימין של עצם הירך לא יכל לזוז נלחץ ובכה לאחר בקבוק חם משחה ונורופן לאט לאט ביומיים הבאים זה השתחרר אבל מאז טוען שהכאב עדיין עמום לקחתי אותו לאורתופד ילדים ובסוף גם צלום שיצא תקין לאחק חודש שוב טען שכואב לו ופחד לזוז ללכת מהר מה עושים?לדרוש mri?במידה וכן האם זו בדיקה אמינה לברור חלילה האם זה נשמע משהו מסוכן? אפשר לשלוח לך את הצלום לפענוח?

לא עושים רפואה בפורום, רק הכוונה. הוא צריך להיבדק שוב כל הנראה ובמידת הצורך להתקדם בבירור בהתאם לסיפור ולבדיקה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים