כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/09/2023 | 01:06 | מאת: נועה

שלום הילד שלי בן 4 מלפני כשלושה ארבעה חודשים התחיל להתלונן על כאב ברגל רוב הזמן זה ברגל ימין ולפעמים ברגל שמאל - ממוקם באיזור הקדמי של הרגל למטה ( מעל הכף רגל בעצם למטה) לפעמים גם בשוקיים. לרוב זה בשעות הלילה ויש פעמים שזה קורה בצהריים , תדירות של פעם בשבועיים למשך כמה דקות- עד שעה שעתיים. מה יכולות להיות הסיבות?

בסבירות גבוהה מדובר בכאבי גדילה, תופעה שכיחה וחסרת השלכות אך במידה וקבוע או מחמיר או נמשך גם במהלך היום יש לגשת מיד לבדיקת רופא הילדים ולהמשיך לפי המלצותיו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים