מצג עכוז בהריון, בדיקת פרקי ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/08/2023 | 13:13 | מאת: יעל

שלום, בתי הייתה במצג עכוז בחודשי ההריון האחרונים ולכן גם נולדה בניתוח קיסרי. המליצו לי בעל פה בבית החולים להקדים את הבדיקה של פרקי הירך לגיל חודש. במכתב השחרור כתוב בגיל 6 שבועות. האם ניתן לבצע את הבדיקה בגיל חודש או שזה מוקדם מדי ועדיף לחכות ל6 שבועות? תודה רבה

אפשר, זה לא ממש משנה

24/08/2023 | 16:51 | מאת: tnhr

הי, הבן שלי גם היה במצג עכוז, בשחרור מבית חולים המליצו שנעבור בידקת פרקי ירכיים בגיל 6 שבועות. את הבדיקה עשינו בשבוע 3 , והתוצאות הדגימה פריקה לכן התחלנו בטיפול לדעתי, כדאי להקדים את הבדיקה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים